Vår hemsida är under uppbyggnad. Fler produkter och priser kommer - besök oss snart igen! Vår hemsida är under uppbyggnad. Fler produkter och priser kommer - besök oss snart igen!

SIGNET-logo-white-600px

Plana skyltsystem

slim-sign-system-1017

SLIM

Supertunn modern design. Smart och enkel funktion för utbytbara instick. Perfekt till dörr- och namnskyltar, och alla typer av informations- och hänvisningsskyltar.

slide-down-sign-system-1017

SLIDE-DOWN

Ordna, uppdatera och ersätt skyltinformation genom att skjuta skyltraderna i och ur skyltramen. Optimal system för informations- och hänvisningsskyltar.

magnetic-sign-system-1017

MAGNETIC

Enkel informationsuppdatering med magnetisk klickfunktion. Passar större och mindre skyltar som kräver lättillgänglig informationsuppdatering såsom; hänvisnings-, informations- och rumsskyltar.

Välvda skyltsystem

convexa-sign-system-1017

CONVEXA

Konvexa skyltar med utbytbara instick. Solid profilkonstruktion med möjlighet till vertikal eller horisontell kurvatur. Ett idealiskt system för att hänvisnings-, informations- och flagg skyltar.

elegance-sign-system-1017

ELEGANCE

Konvexa skyltar, med låg vikt. Perfekt för större skyltformat. Urval av kompletterande endcaps, i olika material. Utmärkt val för större hänvisnings- och informationsskyltar.

sign-system-end-caps

End Caps-sortiment

End Caps (ändstycken) till vårt system CONVEXA finns i ett urval av svart eller grå plast, och stilren aluminium. ELEGANCE-endcaps finns i svart plast, aluminium och elegant brunbetsat trä.

Ramskyltsystem

flexi-sign-system-1017

FLEXI

Plan fullt måttanpassningsbar ramkonstruktion, med mycket låg vikt. Perfekt för takhängda skyltar, väggmonterade skyltar och flaggskyltar.

sign-system-suspension

Takhängda skyltar

För komplett skyltproduktion, och din bekvämlighet, erbjuder vi ett urval av bland annat upphängnings- och monteringstillbehör.

Pylonskyltsystem

totem-sign-system-1017

TOTEM

För konstruktion av större, plana eller konvexa, fristående skyltar och pyloner för inomhus och utomhus skyltning.

Varukorg