Vår hemsida är under uppbyggnad. Fler produkter och priser kommer - besök oss snart igen! Vår hemsida är under uppbyggnad. Fler produkter och priser kommer - besök oss snart igen!

SIGNET-logo-white-600px

Vår historia

Grundat i tidigt 90-tal av den passionerade innovatören Lennart Hedlund, har SIGNET Sign System vuxit från att vara en ambitiös idé till att bli en framträdande aktör på den europeiska marknaden. Med rötterna djupt förankrade i Göteborg i Sverige är vi stolta över vår förmåga att erbjuda hållbara, närproducerade skyltlösningar som kombinerar skandinavisk kvalitet med global räckvidd. Vår resa är drivet av innovation, kvalitet och en djup förståelse för våra kunders behov.

Lennart Hedlund

Vår mission

Att revolutionera skyltbranschen genom att erbjuda flexibla, kostnadseffektiva och hållbara lösningar som möter våra kunders behov. Vi strävar efter att överträffa förväntningarna genom kontinuerlig innovation och exceptionell kundservice, samtidigt som vi bibehåller en stark förbindelse till vårt skandinaviska arv och miljövänliga värderingar. Vår mission är att skapa värde – för våra kunder, vårt samhälle och vår miljö.

Varför oss?

SIGNET sticker ut från mängden med vår unika kombination av närproducerade material, anpassningsbara lösningar och oklanderlig kundservice. Vårt engagemang för kvalitet och innovation gör oss till en pålitlig partner för alla dina skyltbehov!

Varför du ska välja SIGNET Sign System:

Din skyltpartner

Är ditt företag redo att ta era kunders varumärken till nya höjder med smarta & snygga skyltlösningar?

Kontakta oss idag för att utforska hur vårt unika skyltsystem kan stärka era erbjudanden. Tillsammans kan vi hjälpa era kunder att kommunicera mer effektivt och skapa varaktiga intryck.

Varukorg