...

Vår hemsida är under uppbyggnad. Fler produkter och priser kommer - besök oss snart igen! Vår hemsida är under uppbyggnad. Fler produkter och priser kommer - besök oss snart igen!

Magnetisk Whiteboardpenna med sudd (PILOT)

Artikelnr: WBPEN Kategorier , , ,

Svart Whiteboardpenna med magnetisk sudd som praktiskt placeras direkt på våra Whiteboardtavlor. Pennan är tillverkad av återvunnet material och är påfyllningsbar.

Kontakta oss för pris.

Klicka här för prisförfrågan eller övriga frågor på denna produkt

RING OSS - VI HJÄLPER DIG DIREKT!
+46 (0)31-320 16 00
Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Klicka eller dra filer till detta område för att ladda upp. Du kan ladda upp upp till 5-filer.
Beskrivning
Ytterligare information
Pilot V-Board Master S med “Extra Fine” spets representerar den optimala lösningen för att skapa tydlig och lättläst text på alla typer av Whiteboardytor. Denna penna, som är en del av Pilots gröna serie Begreen, är tillverkad av 72% återvunnen plast, vilket understryker vårt engagemang för miljön. Dess unika design erbjuder inte bara en sudd med magnetisk yta för enkel fästning på Whiteboardytan, vilket är särskilt användbart för våra Whiteboardskyltar, utan den har också ett innovativt bläcksystem som säkerställer ett konstant bläckflöde och skriver till sista droppen utan att blekna. Pennan är utrustad med en spets på 3,50 mm och erbjuder en “extra fine” skrivbredd på 1,30 mm, perfekt för att skapa detaljerad text och fina linjer. Med svart bläck som ger stark kontrast mot Whiteboardytan, garanteras tydlighet även på avstånd. Tack vare dess påfyllningsbara funktion, som minskar avfall och erbjuder en kostnadseffektiv lösning för användarna, står V-Board Master S ut som en praktisk och miljövänlig val. Pilot V-Board Master S förenklar skrivandet och organiseringen vid mindre Whiteboardtavlor, vilket gör den till en oumbärlig resurs för platser som använder Whiteboardtavlor för rumsskyltning och information. Med dess magnetiska sudd och dedikation till hållbarhet genom återvunnet material, erbjuder Pilot V-Board Master S en överlägsen användarupplevelse samtidigt som den bidrar till en grönare framtid.
Varukorg
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.