Större hänvisningsskyltar

anslagstavla-utbytbara-utskrifter-magnetiska-rader

Utbytbara pappersutskrifter och magnetiska skyltrader

Ovan har vi valt att använda en anslagstavlas utformning för att integrera fördelarna med våra två skyltsystem SLIM och MAGNETIC i konstruktionen av en större hänvisningsskylt.

Från skyltsystemet MAGNETIC har vi använt den släta sidan av våra dubbelsidiga profiler för att skapa flytt- och utbytbara magnetiska skyltrader med text- och grafiska applikationer.

För information som kräver mer frekvent uppdatering har vi valt två SLIM-skyltar i A4-format. Skyltarna stöder pappersutskrifter och har skyddande plastfront. Systemets funktion för utbytbara instick erbjuder enkel och kostnadseffektiv uppdatering av skyltinformation.

Klicka på bilden ovan för mer produktinformation.

 

hänvisningsskylt-utbytbar-information

Utbytbara printade instick och integrerad slider-skylt

För att skapa en större hänvisningsskylt nyttjade vi både den spårade och släta sidan av våra dubbelsidiga profiler. Skylten konstruerades med vårt skyltsystem SLIDE-DOWN vilket erbjuder möjligheten att ordna och flytta runt skyltrader genom att skjuta dem i och ur sidoprofilerna.

Till skyltrubrik/-fot, med mer permanent information som logotyp och adressinformation, använde vi profilernas släta sida med text- och grafiska applikationer.

Skyltrader skapades med profilernas spårade sida som stöder utbytbara printade plast- och pappersinstick, och här även en “Öppet/Stängt” slider-skylt.

Klicka på bilden ovan för mer produktinformation.

0