Kreativa skyltlösningar med Whiteboard

whiteboard-skylt-namnskylt-ledigt-upptaget

Multi-funktionell dörrskylt med personlig touch

Ovan har vi kombinerat en namnskylt med utbytbart instick ihop med en praktisk Ledig/Upptagen-skylt och en Whiteboard med penna och hållare/sudd; för att skapa en multi-funktionell dörrskylt. Skylten är konstruerad med vårt mångsidiga och nätta skyltsystem SLIM.

För mer detaljerad produktinformation, vänligen klicka på bilden.

whiteboard-skylt-rumsskylt

Whiteboardskylt för enkel bokning av mötesrummet

I den här skyltkonstruktion har vi använt den släta sidan av våra dubbelsidiga profiler för att skapa en skyltrubrik för mer permanent information. För att också erbjuda en skyltrad med information som lätt kan uppdateras använde vi profilernas motsatta spårade sida som stöder utbytbara instick. Och slutligen, för att göra skylten mångsidig, lade vi till en Whiteboard med penna och hållare/sudd.

För mer detaljerad produktinformation, vänligen klicka på bilden ovan.

whiteboard-skylt-namnskylt

Namnskylt med Whiteboard för personliga meddelanden

Ovan har vi skapat en smart flerradig namnskylt med en smidig lösning för att lämna personliga meddelande. För denna konstruktion använde vi vårt skyltsystem SLIM, med sin tunna utformning. Namnskyltsraderna stöder utbytbara pappersinstick med skyddande plastfront och varje rad följs av en Whiteboard för personliga meddelanden. Vi integrerade också en magnetplatta för att fästa hållaren till Whiteboardpennan på.

För mer detaljerad produktinformation, vänligen klicka på bilden.

0