Sivustomme on rakenteilla. Lisää tuotteita ja hintoja tulossa - käy pian uudelleen! Sivustomme on rakenteilla. Lisää tuotteita ja hintoja tulossa - käy pian uudelleen!

SIGNET-logo-valkoinen-600px

Johdanto

Yksityisyytesi on meille erittäin tärkeää, ja olemme sitoutuneet suojelemaan sitä. Tämä käytäntö selittää, miten käsittelemme henkilötietojasi.

Hyväksymällä evästeiden käytön tämän politiikan ehtojen mukaisesti, kun vierailet verkkosivustollamme ensimmäistä kertaa, annat meille luvan käyttää evästeitä joka kerta, kun vierailet verkkosivustollamme.

Henkilökohtaiset tiedot

Henkilötietojen kerääminen

Seuraavan tyyppisiä henkilötietoja voidaan kerätä, tallentaa ja käyttää:

  • tiedot, jotka annat rekisteröityessäsi verkkosivustollamme, kuten nimesi ja sähköpostiosoitteesi.
  • tiedot, jotka annat tilataksesi sähköposteja ja/tai uutiskirjeitä, kuten nimesi ja sähköpostiosoitteesi;
  • tiedot, jotka annat käyttäessäsi verkkosivustomme palveluja;
  • tiedot, jotka syntyvät, kun käytät verkkosivustoamme, mukaan lukien milloin, kuinka usein ja missä olosuhteissa käytät sitä;
  • tiedot, jotka liittyvät ostamiisi tuotteisiin, käyttämiisi palveluihin tai verkkosivustomme kautta suorittamiisi maksutapahtumiin, mukaan lukien nimesi, puhelinnumerosi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja luottokorttitietosi;
  • tiedot, joita julkaiset verkkosivustollamme (kuten kommentteja tai arvosteluja) tarkoituksenasi julkaista ne internetissä, mukaan lukien käyttäjätunnuksesi, profiilikuvasi ja viestiesi sisältö;
  • tiedot, jotka sisältyvät sähköpostitse tai verkkosivustollamme lähettämääsi viestintään (esimerkiksi yhteydenottolomakkeet ja chat), mukaan lukien sen sisältö ja metatiedot.
  • tietoja tietokoneestasi, mukaan lukien IP-osoite, maantieteellinen sijainti, selaimen tyyppi ja versio sekä käyttöjärjestelmä.
  • tiedot vierailuista ja tämän verkkosivuston käytöstä, mukaan lukien lähdelähde, vierailun pituus, sivujen katselu ja verkkosivuston navigointireitit;
  • muut meille lähettämäsi henkilötiedot.

Ennen kuin luovutat meille toisen henkilön henkilötietoja, tarvitset kyseisen henkilön suostumuksen siihen, että henkilötietoja voidaan luovuttaa ja käsitellä tämän käytännön mukaisesti.

Henkilökohtaisten tietojesi käyttö

Verkkosivustomme kautta meille toimitettuja henkilötietoja käytetään tässä politiikassa tai verkkosivuston asianomaisilla sivuilla esitettyihin tarkoituksiin. Voimme käyttää henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

  • verkkosivustomme ja toimintojemme hallinnointiin;
  • räätälöidä verkkosivustomme sinulle;
  • jotta voit käyttää verkkosivustollamme saatavilla olevia palveluja;
  • lähettääksemme sinulle verkkosivustomme kautta ostamiasi tavaroita.
  • lähettää sinulle tiliotteita, laskuja ja maksumuistutuksia sekä periä maksuja sinulta.
  • sellaisten kaupallisten viestien lähettäminen, joita ei ole tarkoitettu markkinointitarkoituksiin;
  • lähettää sähköposteja, joita olet erityisesti pyytänyt;
  • lähettää sinulle uutiskirjeemme sähköpostitse, jos olet pyytänyt sitä (voit ilmoittaa meille milloin tahansa, jos et enää halua vastaanottaa uutiskirjeitämme).
  • lähettää sinulle markkinointiviestintää, joka liittyy liiketoimintaamme tai tarkoin valittujen kolmansien osapuolten liiketoimintaan ja jonka uskomme kiinnostavan sinua postitse tai, jos olet antanut siihen nimenomaisen suostumuksesi, sähköpostitse tai vastaavalla tekniikalla (voit ilmoittaa meille milloin tahansa, jos et enää halua vastaanottaa markkinointiviestintää);
  • antaa kolmansille osapuolille tilastotietoja käyttäjistämme (mutta nämä kolmannet osapuolet eivät pysty tunnistamaan yksittäistä käyttäjää näiden tietojen perusteella);
  • käsittelemään verkkosivustoamme koskevia tiedusteluja ja valituksia, jotka tulevat sinulta tai koskevat sinua;
  • pitääksemme verkkosivustomme turvallisena ja estääksemme petokset;
  • vahvistaa, että hyväksyt verkkosivustomme käyttöehdot; ja
  • muut käyttötarkoitukset.

Jos lähetät henkilötietoja julkaistavaksi verkkosivustollamme, julkaisemme ja/tai käytämme kyseisiä tietoja antamasi luvan mukaisesti.

Tietosuoja-asetuksillasi voit rajoittaa tietojesi julkaisemista verkkosivustollamme, ja niitä voidaan säätää verkkosivuston tietosuoja-asetusten avulla.

Emme luovuta henkilötietojasi kolmansille osapuolille heidän tai muiden kolmansien osapuolten suoramarkkinointitarkoituksiin ilman nimenomaista suostumustasi.

Henkilötietojen luovuttaminen

Voimme luovuttaa henkilötietojasi työntekijöillemme, johtajillemme, vakuutuksenantajillemme, ammatillisille neuvonantajillemme, edustajillemme, tavarantoimittajillemme tai alihankkijoillemme siinä määrin kuin se on kohtuudella tarpeen tässä käytännössämme esitettyjä tarkoituksia varten.

Voimme luovuttaa henkilötietojasi kenelle tahansa konsernimme jäsenelle, jos se on kohtuullisen tarpeellista tässä käytännössämme esitettyjä tarkoituksia varten.

Voimme luovuttaa henkilötietojasi:

  • siinä määrin kuin laki edellyttää sitä;
  • meneillään olevan tai tulevan oikeudenkäynnin yhteydessä;
  • laillisten oikeuksiemme vahvistamiseksi, käyttämiseksi tai puolustamiseksi (mukaan lukien tietojen luovuttaminen muille petostentorjuntaa ja luottoriskin pienentämistä varten);
  • sellaisen liiketoiminnan tai omaisuuden ostajalle (tai mahdolliselle ostajalle), jota olemme myymässä (tai harkitsemassa); ja
  • henkilölle, jonka uskomme kohtuudella voivan vaatia meitä luovuttamaan henkilötiedot tuomioistuimen tai muun toimivaltaisen viranomaisen toimesta, jos kohtuullisen näkemyksemme mukaan tuomioistuin tai viranomainen voisi kohtuudella määrätä meidät luovuttamaan henkilötiedot.

Emme luovuta henkilötietojasi kolmansille osapuolille muutoin kuin tässä käytännössämme esitetyllä tavalla.

Kansainvälinen tiedonsiirto

  • Keräämiämme tietoja voidaan tallentaa, käsitellä ja siirtää minkä tahansa toimintamaamme välillä, jotta voimme käyttää tietoja tämän politiikan mukaisesti.
  • Keräämiämme tietoja voidaan siirtää seuraaviin maihin, joiden tietosuojalainsäädäntö ei vastaa Euroopan talousalueella voimassa olevaa lainsäädäntöä: Yhdysvallat.
  • Henkilökohtaiset tiedot, jotka julkaiset verkkosivustollamme tai jotka lähetät julkaistavaksi verkkosivustollamme, voivat olla saatavilla Internetin kautta maailmanlaajuisesti. Emme voi estää muita käyttämästä tai väärinkäyttämästä näitä tietoja.
  • Suostut nimenomaisesti tässä kohdassa kuvattuun henkilötietojen siirtoon.

Henkilötietojen säilyttäminen

Henkilötietoja, joita käsittelemme mitä tahansa tarkoitusta tai tarkoituksia varten, ei säilytetä kauemmin kuin on tarpeen kyseistä tarkoitusta tai kyseisiä tarkoituksia varten.

Säilytämme henkilötietoja sisältäviä asiakirjoja (myös sähköisiä asiakirjoja) tämän jakson muista määräyksistä huolimatta:

  • siinä määrin kuin laki edellyttää sitä;
  • jos uskomme, että asiakirjoilla voi olla merkitystä meneillään olevan tai tulevan oikeudenkäynnin kannalta; ja
  • laillisten oikeuksiemme vahvistamiseksi, käyttämiseksi tai puolustamiseksi (mukaan lukien tietojen luovuttaminen muille petostentorjuntaa ja luottoriskin pienentämistä varten).

Henkilökohtaisten tietojesi turvallisuus

  • Toteutamme kohtuulliset tekniset ja organisatoriset varotoimet estääkseen henkilötietojesi katoamisen, väärinkäytön tai muuttamisen.
  • Säilytämme kaikki antamasi henkilötiedot turvallisilla (salasanalla ja palomuurilla suojatuilla) palvelimilla.
  • Kaikki verkkosivustomme kautta suoritettavat sähköiset maksutapahtumat on suojattu salaustekniikalla.
  • Tunnustat, että tiedonsiirto Internetin kautta on luonnostaan epävarmaa, emmekä voi taata Internetin kautta lähetettyjen tietojen turvallisuutta.
  • Olet vastuussa siitä, että pidät salasanan, jolla käytät verkkosivustoamme, luottamuksellisena; emme kysy sinulta salasanaasi (paitsi silloin, kun kirjaudut verkkosivustollemme).

Sinun oikeutesi

Pääsyoikeus

Sinulla on oikeus pyytää pääsy tietoihin. Jos saamme pyynnön, voimme pyytää lisätietoja varmistaaksemme, mitä tietoja haluat nähdä ja että luovutamme tiedot oikealle henkilölle.

Oikeus oikaisuun

Sinulla on aina oikeus pyytää henkilötietojesi oikaisemista, jos ne ovat virheellisiä. Sinulla on myös oikeus täydentää puutteellisia henkilötietoja ilmoitetun tarkoituksen puitteissa. Jos olet luonut tilin signet.se-sivustolle, voit halutessasi itse päivittää tietojasi Omilla sivuilla.

Oikeus tietojen poistamiseen

Sinulla on oikeus pyytää sinua koskevien käsittelemiemme henkilötietojen poistamista:

  • tietoja ei enää tarvita niihin tarkoituksiin, joita varten ne on kerätty tai käsitelty.
  • Olet peruuttanut suostumuksesi, johon käsittely perustuu, eikä käsittelylle ole muuta oikeusperustaa.
  • Vastustat suorittamaamme oikeutetun edun tasapainottamista, eikä SIGNET Sign Systemillä ole mitään oikeutettua etua, joka olisi tätä tärkeämpi.
  • Vastustat käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksiin.
  • Henkilötietoja käsitellään lainvastaisella tavalla.
  • Henkilötiedot on poistettava, jotta voimme täyttää lakisääteisen velvollisuutemme.
  • Henkilötiedot on kerätty (alle 13-vuotiaalta) lapselta, josta sinulla on vanhempainvastuu, tietoyhteiskunnan palvelujen, kuten sosiaalisen median, tarjoamisen yhteydessä.

Meillä voi olla syitä olla noudattamatta poistopyyntöäsi, jos oikeudelliset velvoitteet estävät meitä tekemästä niin. Näin voi olla, jos käsittely on tarpeen sananvapautta ja tiedonvälityksen vapautta koskevan oikeuksemme käyttämiseksi, meitä koskevan lakisääteisen velvoitteen noudattamiseksi tai oikeudellisten vaatimusten laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi.

Oikeus rajoituksiin

Sinulla on oikeus pyytää, että henkilötietojesi käsittelyä rajoitetaan.

Oikeus vastustaa tietyntyyppistä käsittelyä

Sinulla on oikeus vastustaa käsittelyä, joka perustuu oikeutettuun etuumme, jos sinulla on tilanteeseen liittyviä henkilökohtaisia syitä. Voimme kuitenkin jatkaa tietojesi käsittelyä vastustuksestasi huolimatta, jos meillä on käsittelyyn pakottavia oikeutettuja syitä, jotka syrjäyttävät yksityisyyden suojaa koskevan etusi.

Suoramarkkinointi (mukaan lukien suoramarkkinointitarkoituksessa tehdyt analyysit)

Voit milloin tahansa pyytää meitä olemaan käsittelemättä henkilötietojasi markkinointitarkoituksiin.

Käytännössä yleensä joko hyväksyt nimenomaisesti, että käytämme henkilötietojasi markkinointitarkoituksiin, tai annamme sinulle mahdollisuuden kieltää henkilötietojesi käytön markkinointitarkoituksiin.

Kolmannen osapuolen verkkosivustot

Verkkosivustomme sisältää hyperlinkkejä ja tietoja kolmansien osapuolten verkkosivustoista. Emme voi valvoa kolmansien osapuolten tietosuojakäytäntöjä ja -käytäntöjä emmekä ole niistä vastuussa.

Evästeet

Eväste on tekstitiedosto, joka sisältää anonymisoituja tietoja, kuten käyttäjän yksilöllisen tunnisteen ja verkkosivun nimen. Lisätietoja saat lukemalla tietoa evästeistä.

Sosiaaliturvatunnusten hallinnointi

Käsittelemme henkilötunnustasi vain silloin, kun se on selvästi perusteltua tarkoituksen kannalta, kun se on tarpeen turvallista tunnistamista varten tai kun siihen on jokin muu pakottava syy. Jos tämä riittää, käytämme sen sijaan asiakasnumeroasi, jotta sosiaaliturvatunnusten käyttö olisi mahdollisimman vähäistä.

Valitukset

Jos sinulla on kysymys, haluat tehdä SIGNET Sign Systemille valituksen siitä, miten henkilötietojasi on käsitelty, tai jos haluat valittaa päätöksestä, voit ottaa meihin yhteyttä osoitteessa signet@signet.se. Sinulla on myös oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle. Tietosuojaviranomainen (IMY).

Ota meihin yhteyttä osoitteessa

Jos haluat lisätietoja tietojenkäsittelystä tai jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä osoitteeseen

SIGNET-merkkijärjestelmä
Stålverksgatan 9
417 07 Göteborg

Sähköposti: signet@signet.se
Puhelin: +46 (0)31-320 16 00.

Tarkistukset

Voimme päivittää tätä käytäntöä julkaisemalla uuden version verkkosivustollamme. Sinun tulisi tarkistaa tämä sivu aika ajoin varmistaaksesi, että ymmärrät kaikki tähän käytäntöön tehdyt muutokset. Voimme ilmoittaa sinulle tämän käytännön muutoksista sähköpostitse tai verkkosivustomme kautta.

Viimeksi päivitetty 2024-03-19

Ostoskori